A (jelenleg) legritkább Rega lemezjátszó

hírek, lemezjátszó

Az Angliában immár 10. alkalommal megrendezendő “Record Store Day” méltó megünneplésére megjelent a legkülönlegesebb és egyben legritkább Rega lemezjátszó.

Rega lemezjátszó

A jubileumi Rega lemezjátszó ötvözi a Planar 1 és az RP3 legjobb tulajdonságait (alkatrészeit), befestette fehérre, valamint rányomtatta az RSD rendezvény jubileumi logóját. Már ennyi is elég lenne egy különlegességhez, azonban igazi kultikus értékét az adja, hogy egyes példányait aláíratta (íratja) napjaink néhány közismert zenészével – Jarvis Cocker, Kasabian, Kate Nash, Noel Gallagher, Peter Hook, Placebo, Public Service, Broadcasting, Slaves & The Pretty Things.

Mivel az aláírások csak a példányszám 10%-át érintik, így azok a szerencsés gyűjtők legféltettebb kincsei lesznek, a jövőre nézve pedig, nagyon jó befektetéssé válnak.

Még nem késő holnap (április 21.) Angliába repülni és meglátogatni azt a több száz lemezboltot, melyek az ünnepi alkalomra jelentős árengedményekkel, különleges lemezkiadásokkal és unplugged koncertekkel készülnek.
…és talán még nem késő a 22-én megjelenő különleges lemezjátszóból rendelni.

További lemezjátszók

Rega – Record Store Day

Megosztom:

Hozzászólások

Leave a Reply

EnglishFrançaisDeutschMagyarItalianoPolskiРусскийEspañol
Scroll Up