Entreq

egyéb

Az a megtiszteltetés ért, hogy a virtuális földekről szóló beszámolóimnak, az azokkal szerzett tapasztalataimnak, ismereteimnek köszönhetően Entreq viszonteladóvá “tettek”. 

Ez a számotokra egy nagyon fontos előnnyel jár(hat) – az európai árnál kedvezőbb (magyarországi fizetésekhez jobban alkalmazkodó) áron tudtok Entreq termékeket vásárolni. A lehetőség nem csak – nagy kedvenceimre – a virtuális föld dobozokra, hanem a Cég egyéb termékeire is kiterjed (kábelek, rezgéscsillapítók, állványok). A különböző digitális jelátvitelre alkalmas kábelek, valamint az IC- és hangsugárzó-kábelek ugyanazt a természetességet, zenehallgatási kedvet biztosítják, mint a virtuális föld dobozok, melyeket nagyon sokan droghoz hasonlítanak. Az Entreq dobozok bekötésével több érzelmet, több színt, tónust hallunk, sokkal jobban megérint a zene, abból sokkal többet tudunk befogadni, mint nélküle. Nagyon fontos erényének tartom, hogy segít megérteni, segít megszeretni a “nehezebb” zenei műfajokat is.

entreq virtuális föld

Folyamatosan tájékoztatlak titeket az újdonságokról, az adott keretek között legjobb megoldásokról, valamint további tapasztalataimról virtuális föld ügyben – és természetesen nem csak az Entreq eszközeiről.

Jelenleg is dolgozunk egy megoldáson (eszközön), ami az Entreq természetes, könnyedén áramló, dús “hangképét” követi, de nem kell a készülékekre, elektromos hálózatra rákötni. A hangja pedig tényleg “entrekes”, ráadásul  a svéd gyártó virtuális föld dobozainak hatását is jelentősen megnöveli.

Sajnos, nagyon sokan alapból, mindenféle személyes tapasztalat, próba nélkül utasítják el a különféle virtuális föld megoldásokat, függetlenül azok hatásától, működési elvétől. Meghallgatás helyett várják a “működés” pontos leírását, várják a mérési eredményeket, s teszik ezt a különböző fórumokon nagyon “hangos” hozzászólásokkal. Egyrészt megértem őket, hisz nagyon sok a fehér folt, másrészt a gyártók, az ötletgazdák hozzáállását is elfogadom, hiszen a virtuális földek bevételi forrást jelentenek egy meglehetősen szűk (és egyre csökkenő) piacon.

Az Entreq azonban lépett egy nagyot és titkaik, kutatásaik egy részét, annak metódusát, valamint az alapokból mindazt, ami “elárulható”, egy riportban nyilvánossá teszik. Őszintén megvallva, nagyon szeretném látni néhány ember arcát, amikor elolvassák, tulajdonképpen melyik cég és mire használja az Entreq-féle virtuális földek alapjául szolgáló megoldást. Annyit már most elárulhatok, eredetileg “bazi nagy” dobozokról van szó, melyeket nagyon régóta és nagyon sok példányban használnak – ráadásul szigorú szabványoknak megfelelni kívánó szakemberek és nem az önpszichózisnak, placebónak bedőlő, reklámok által megtévesztett hifisták…

 

Megosztom:

Comments

Leave a Reply

EnglishFrançaisDeutschMagyar
Scroll Up