„Készült Amerikában, eladva Kínában!” – Magneplanar 4

Hangsugárzó

English language can be selected in upper left corner (British flag).  Úgy terveztem, hogy a Cégről és hangfalairól három részben minden fontosat és általam ismert információt el tudok mondani. Azonban negyedszer is írnom kell a témában, s teszem ezt egyrészt nagy örömmel, másrészt pedig némi és szintén örömteli „bocs, én szóltam előre” mentegetőzéssel. Már az első írás is felkeltette sok zene- és hifibarát figyelmét, hisz a Magneplanar hangsugárzókkal kapcsolatban 2010 óta semmiféle írásos beszámoló nem jelent meg Magyarországon. Sokan most „találkoztak” velük először. Mire a harmadik rész is megjelent, sorban kaptam az érdeklődő leveleket, majd telefonhívásokat, eljöhetnének-e megnézni, meghallgatni. Természetesen mindenkit örömmel vártam és várok a jövőben is, hisz a közös zenehallgatás mellett jókat beszélgetünk, tapasztalatokat cserélünk. Nagyon kedves embereket ismerhettem meg, akik közül többen többször is visszajöttek és már nem csak a zenehallgatás miatt!

magneplanar

A Casablanca c. film (és persze a Macskajaj) kultikus mondatát idézve, a Magneplanar hangsugárzóval kapcsolatban is elmondható: „This is the begining of a beautiful friendship„.

No és most jön a mentegetőzés! Többen, előre nem tervezetten végül Magneplanar hangfalat vásároltak. Van, aki azóta is keresi a szobájába még éppen beférő legnagyobb típusát a használtpiacon. Egy többször is visszajött látogató pedig miután nem talált megközelíthető távolságban, külföldön sem eladó olyan példányt, amilyet nálam hallott, vett egy nagyméretű Martin Logan-t – most meg Magneplanar szubbasszust keres hozzá…

A Long Pinterest oldalán közel ezer Magneplanar fotót láthattok – klikk.

További Magneplanar
További hangsugárzók

Megosztom:

Comments