Musical Fidelity Nu-Vista 800 – a legújabb családtag

Erősítő

Néhány száraz adat a Musical Fidelity Nu-Vista 800 iránt érdeklődő, műszakibb érdeklődésű felebarátaim számára: 39 kg; az előfokban 4 db Musical Fidelity gyártmányú nuvistor található; a végfokozata hídkapcsolású (vagyis oldalanként 2-2 erősítő dolgozik ellenütemben); 1 Ohmos terhelésen 2170 Watt-ot ad le oldalanként.

Az ember életében vannak pillanatok, történések, találkozások, tárgyak, amelyek a „megérkezés” érzetét keltik. A Musical Fidelity Nu-Vista 800 látszólag csak egy lélektelen tárgy, egy erősítő, amiből milliónyi változat létezik. Az átlagtól kicsit nagyobb, kicsit erősebb és ennyi – gondolhatnánk róla, ha csak nézegetjük.

musical fidelity nu-vista 800

Majd bekapcsoljuk, megvárjuk, míg bemelegszik, és elindítjuk a zenét. …és megérkezünk a Scala, vagy a Metropolitan nézőterére, a Blue Note klubba, vagy akár a Tilos az Á-ba. Mindegy, milyen műfaj, mindegy, milyen minőségű a felvétel, a zene szövete, a felvétel helyszíne, a zenészek lelke jelen van a szobában.

Megérkeztem – ezen most néhány barátom, aki jobban ismer, talán elmosolyodik (vagy hangosan felkacag), de (jelenleg) tényleg úgy érzem, ez az „utolsó” Musical Fidelity erősító az életemben.

nu-vista 800

További Musical Fidelity
További erősítők

Megosztom:

Comments