Őrzők Közhasznú Alapítvány a Tűzoltó utcai Daganatos és Leukémiás Gyermekekért

Egyéb

A Facebook-on már többen értesülhettetek róla, hogy az Illatos úti menhelyről elhozott új (macska) családtagunk sajnos lebontotta az egyik Magneplanárom fóliáját, így annak közép- és magassugárzó része tönkrement. Az eredeti állapota nem állítható vissza. A poszthoz való hozzászólásokban, magánlevelekben, telefonon nagyon sokan biztosítottatok együttérzésetekről, őszinte sajnálatotokról, ami meghatóan jólesett. Többek között olyanok is félretették vélt, vagy valós sérelmeiket és megkerestek, akikkel az elmúlt években volt néhány kellemetlen szóváltásunk – nekik ezt külön köszönöm.

Többen érdeklődtek, mit kezdek a hangsugárzókkal, nem adnám-e el nekik, azokat ebben az állapotban hogy pl. centernek használhassák a jó példányt, szubnak a hibásat, vagy hogy kipróbálva szakmai tudásukat, kitartásukat, építsenek belőle (belőlük) valami újat, netalán értékes keresztváltó-alkatrészeit hasznosítsák…

Mivel nem szeretnék senkit sem megsérteni, és nem szeretnék senkitől pénzt elfogadni egy tulajdonképpen sérült tárgyért, ellenben szeretném, hogy a hangsugárzók, melyek az elmúlt több, mint nyolc évben rengeteg örömet boldogságot okoztak nekem, sérülten is a lehető legjobbat tegyék, ezért:

A hangsugárzókat eladom az értük legtöbbet ajánló hifis felebarátunknak.
A Magneplanárokért kapott pénzt pedig átutalom az „Őrzők Közhasznú Alapítvány a Tűzoltó utcai Daganatos és Leukémiás Gyermekekért” számlaszámára.
OTP 11709002-20065829

Akiket érdekelnek a Panelek – melyek Mundorf és Jantzen kondenzátorokat, Jantzen tekercseket tartalmaznak -, a blogon, a Facebook-on, vagy magánlevélben jelezzék az összeget, amennyit a hangsugárzókra (a gyerekekre!) tudnának szánni.

Update:
A Magneplanar hangsugárzók új tulajdonosukhoz kerültek, a vételárat átutaltam az Alapítvány számlaszámára. 

Megosztom:

Comments