Integrált áramkör – 5000 típus egyetlen könyvben

audio

Nagyon sok fórumon szólnak arról a beszélgetések, hogy egy-egy integrált áramkör (IC) milyen adatokkal rendelkezik, mekkora feszültséggel kell táplálni, mi a pontos lábkiosztása, milyen áramkört kellene köré építeni.

Ebben a kutakodásban, keresgélésben lehet nagy segítség ez a könyv, melyben 5000 különböző integrált áramkör adatait lehet megtalálni.

Az “5000 Integrated circuits power amplifiers” c.  könyvben lehet konkrét integrált áramkört és annak minden adatát megkeresni, de akár a még tervezési fázisban lévő projekt előkészítése során is lehet információkat, benyomásokat keresve kutakodni.

Nevek, lábkiosztások, komplett áramkörök pontos adatokkal – minden, mi szem szájnak ingere, ha integrált áramkört tartalmazó diy-erősítőben gondolkodunk, vagy éppen a már meglévő IC-s készülékünkben hibaokot, vagy annak konkrét megoldását keresünk.

A címlapra klikkelve elolvashatjátok, letölthetitek a könyvet “szöveggé alakított” PDF formátumban. Hasznos keresgélést, örömteli építkezést és jó hangot kívánok hozzá. További hasznos könyveket, magazinokat itt találhattok (klikk).

integralt áramkor

Megosztom:

Comments

Leave a Reply

EnglishFrançaisDeutschMagyar
Scroll Up