Nyomdafesték – Darvas László publicisztikái

Audio, Bemutató, Egyéb

Az, hogy a Nyomdafesték miként  is tartozik közös hobbinkhoz, a szerző nevéből talán, kitalálható. Örömmel osztom meg veletek az itt-ott-amott publikált, vagy éppen visszautasított, ezért fiókban maradt Darvas László cikkeket, vagy ahogy ő nevezi, pamfleteket. Bevezetőként idézem Laci leveléből a szerzői / szerkesztői “ajánlást”, a címlapra klikkelve pedig elolvashatjátok, letölthetitek a könyvet.

“Aki kíváncsi Darvas László nem-elektroakusztikai tárgyú (zenéről, oktatásról, irodalomról, vallásról, közéletről szóló) cikkeire, olvassa el a Nyomdafesték című karcsú publicisztika-gyűjteményt. A köteten belül a szerző nyomatékkal ajánlja A darwini plebános című vitairatát, amelyet annak idején a sajtóban nem sikerült megjelentetnie (itt közre is adjuk 39-44. oldal – a szerk.).

A szerző www.graphoman.hu honlapján linkek találhatók valamennyi, többnyire a Magyar Elektronikus Könyvtárból letölthető kiadványához és néhány más könyvhöz, amelynek szintén ő a digitális közreadója és amelyet fontos vagy legalább is figyelemre méltó olvasmánynak tekint.”

 

nyomdafesték

Megosztom:

Comments

Leave a Reply

EnglishFrançaisDeutschMagyar