A legújabb “családtagok” – virtuális föld, tápgenerátor

tuning

Nem véletlenül szerepelnek közös képen (és van a virtuális föld és a tápgenerátor valójában is egymás mellett elhelyezve).

Úgy gondolom, hogy a fadobozokba tett (Sükösd Gábor féle, vagy más, pl. Entreq, Tripoint) virtuális föld megoldásoknak kötelező kiegészítőivé kellene válniuk a sztereó és / vagy házimozi rendszernek – pont úgy, mint a katasztrofális minőségű tápellátás miatt “megkerülhetetlen” PS Audio P10 tápgenerátornak. Természetesen kis országunkban, nem felejtkezhetünk el az árakról, mint legfőbb korlátozó tényezőről. Azonban jó hír, hogy a virtuális föld műfajában a napokban találkoztam egy abszolút megfizethető, modulszerűen bármikor továbbfejleszthető megoldással. (Sajnos a P10 “költséghatékony” kiváltására alkalmas elektronikát még nem láttam.)

virtuális föld

Bőven lesz miről beszámolnom a közeljövőben, addig is egy fotó, amiről beszélgethetünk.

u.i.: Időközben a képen szereplő “fadobozok” teljesen új köntösben – a nyugati piacot megcélozva – forgalomba kerültek, aminek következtében áruk jelentősen túllépett a megfizethető kategórián.
u.i. 2 (2018. 03. 01.): Időközben a nyugati piacot megcélzó cég megszűnt és megkezdődött a magyar pénztárcákhoz jobban illeszkedő ground dobozok fejlesztése.

Megosztom:

Comments

Leave a Reply

EnglishFrançaisDeutschMagyar
Scroll Up