Dream Audio – Long sorsolás

Egyéb

A Dream Audio és a Long Audioblog “kétszázötvenezres” nyereményjátékán a Pylon Audio Pearl Monitor hangsugárzót Almási József nyerte. A nyeremény átadására a Dream Audio bemutatótermében került sor szeptember 23-án, amit több órás beszélgetés és közös zenehallgatás követett, majd mindezt nálam folytattuk.

dream audio

Ezúton is gratulálok a nyertesnek és kívánok neki hosszú, boldog zenehallgatást a hangsugárzókkal. (Ígérem, az ötszázezres látogatottság elérésénél új nyereményjáték lesz. 🙂 )

Megosztom:

Comments

4 comments

Leave a Reply

 • István

  Én is sok szeretettel gratulálok a nyertesnek! Nem vagyok irígy, sőt nagyon nagy örömmel tölt el, hogy van még ebben az országban is olyan ember, embercsoport, akik önzetlenül megosztják tudásukat, tapasztalataikat az arra fogékony és érdemes hifistáknak! Én személy szerint nagyon sokat köszönhetek ennek a csoportnak, létrehozójának! 🙂 Mára több általa megosztott, bejegyzéseiben említett általa kipróbált és jónak vélt változtatást is kipróbáltam, majd ezek után elmondhatom, hogy ezek a változtatások mind működnek, hallani lehet őket és nem hit kérdése! Aki alapból megkérdőjelezi őket próba nélkül, annak ebben a csoportban helye nincs! sőt tovább mennék.. vegyen csak méreg drágára felárazott cuccokat és csodálkozzon el azon, hogy nem hoz jobb eredményt, mint bármelyik itt közzétett változtatás! 🙂 Köszönet Long! Jó, hogy vagy és ilyen vagy! 🙂

 • Long

  Megtiszteltetés egy ilyen csoporthoz tartozni 🙂

 • MT69

  Szívből gratulálunk én is a nyertesnek! Üde színfoltnak tartom ezt a gesztust amit ezen blog szerzője tanúsított!
  Ez is azt bizonyítja, hogy még nem halt ki mindenkiből a jószándék!
  Gratulálok, és köszönjük Zsolt!

 • Almási József

  Itt is megköszönöm a nyeremény-dobozokat és a hozzá társult meghallgatási lehetőséget a Dream Audio helyiségében! Nagy élmény volt a sokmilliós (és nívós) berendezések meghallgatása.
  Tegnap végre sikerült a Pylon Pearl dobozaimat is megszólaltatni. (A dobozok bejáratása természetesen a következő hetekben fog még csak megtörténni.) Sokféle stílusú zenét hallgattam velük, (elsősorban az ének hangra voltam kiváncsi: Vincze Lilla, Cseh Tamás, Kamondy Ágnes, Domingo, Leonard Cohen, H. Belafonte stb.) Nagyon jól és torzítások nélkül, nyíltan, tisztán énekeltek: ilyenkor a hangszíneken kívül a zöngésekre, és sziszegő hangokra figyelek. Aztán jöttek a komplexebb zenék: King Crimson, Emerson, Miles Davies és bigband felvételek. Meglepően szép tér szélesség és mélység!
  A szimfonikus nagyzenekarok megszólalásától tartottam, véltem, kevés lesz a zenekar tömegéből, a zene testességéből. (Mozart szimfóniák, Beethoven 9. szimfónia zárótétele Karajan három felvételében) Meglepetés lett belőle: gyönyörűen ábrázolta a nagyzenekar kiterjedését, a nagy hangtömeg lesugárzása sem okozott semmilyen gondot!

  Mégegyszer megköszönöm Farkas Zsoltnak és a Dream Audiónak az ajándékot – valódi örömet szereztek vele!

EnglishFrançaisDeutschMagyar