PS Audio P20 tápgenerátor – a nagyágyú

Bemutató, Tuning

Akik végigolvasták a tápellátás fontosságával, hibáival, javításával kapcsolatos többrészes posztsorozatomat, az egyszerű és filléres megoldások, javaslatok mellett olvashattak a PS Audio P10 tápgenerátorról is, mint legjobb megoldásról.

Csak röviden, a P10 az elmű által a fogyasztóhoz eljuttatott, időnként egészen szélsőséges feszültségértékekből és a színuszhullámra legfeljebb csak emlékeztető jelalakból stabil 230 V feszültséget és tökéletes szinuszhullámot állít elő, s teszi ezt úgy, hogy a tápgenerátor által termelt áram mindössze 0,1% torzítású. A P10 használatával szebb TV-képet és sokkal jobb hangot kaphatunk sztereó rendszerünkön és házimozinkon egyaránt. Egészen nagy rendszereket, nagy teljesítményű készülékeket is gond nélkül kiszolgál – legalábbis gondolnánk, mi egyszerű Földi halandók.

Már a PS Audio P10 megjelenése pillanatában felmerült az igény, hogy kellene valami hasonló megoldás azon házimozi-építők és hifi fanatikusok számára is, akik mindenben maximalisták. Hatalmas monó végfokok, nagy teljesítményű kivetítők és persze mindezt egyszerre.

A PS Audio lassan 2 éve már, hogy bejelentette, dolgozik az ügyön, rajzolgatnak, tervezgetnek, de nem olyan egyszerű az igazán kiválóra sikeredett P10 kvalitásait felülmúlni. Nem is kapkodták el a dolgot – bár lehet, csak azt várták, hogy a P10 “kitapossa” az utat -, de végre elkészült, megtörtént a nagyközönségnek való bemutató. A képeken tehát a P20 tápgenerátort láthatjátok, ami afféle világbajnok, hisz megelőzve a P10-et, immár ez a készülék a világ legnagyobb (és megelőlegezve, a legjobb) tápgenerátora.

ps audio p20

Energiatároló képessége a P10 háromszorosa, kimenő torzítása fele, kimenő teljesítménye 40%-kal nagyobb, kimeneti impedanciája pedig harmada. Ezen adatokból érdemes csak annyit megjegyezni, hogy audio- és videokészülékeink garantáltan kezet csókolnak, ha tápellátásukat a P20 segítségével biztosítjuk.

További PS Audio
További tápellátás

Megosztom:

Comments

Leave a Reply

EnglishFrançaisDeutschMagyar